• Aukščiausios rūšies belgiškas šokoladas
• Sudedamosios dalys: cukrus, trinta kakava*, nenugriebto pieno milteliai, kakavos sviestas*, išrūgų milteliai (iš pieno), emulsiklis (sojų lecitinas), liesi kakavos milteliai, kvapiosios medžiagos, pieno riebalai. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 33%. Gali būti riešutų. *Ne mažiau kaip 30% kakavos produktų išauginta Rainforest Alliance sertifikuotuose ūkiuose.
• Aukščiausios rūšies belgiškas šokoladas
• Sudedamosios dalys: cukrus, trinta kakava*, nenugriebto pieno milteliai, kakavos sviestas*, išrūgų milteliai (iš pieno), emulsiklis (sojų lecitinas), liesi kakavos milteliai, kvapiosios medžiagos, pieno riebalai. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 33%. Gali būti riešutų. *Ne mažiau kaip 30% kakavos produktų išauginta Rainforest Alliance sertifikuotuose ūkiuose.
plačiau
Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus, kuriuos galėsite bet kada atšaukti.
Plačiau Sutinku