PARODA „MOKYKLA 2019“ 

Tradiciškai nepraleidžiame progos ir toliau su malonumu dalyvaujame LITEXPO organizuojamoje švietimo inovacijų parodoje MOKYKLA – svarbiausiame Lietuvos švietimo bendruomenės metų renginyje, kuris šiais metais jau yra 9-tasis.

Lapkričio 22-24 dienomis beveik 15 000 lankytojų nepraleido progos užsukti į parodas MOKYKLA 2019 ir VAIKŲ ŠALIS, čia dalyvavo net 4 300 mokytojų ir švietimo specialistų. Lankytojai turėjo progą apsilankyti renginiuose ir konferencijose bei susipažinti net su 120 įmonių ir švietimo įstaigų.

Lapkričio 22-23 d. „Officeday“ stende lankytojams pristatėme interaktyvius mokymosi sprendimus bei kanceliarines priemones, kurios padeda talentams augti smagiausiai.

INTERAKTYVI MOKYKLA

Lankytojams pristatėme „Newline“ ekranų valdymo sistemas, išmaniąją klasę kartu su edukacine platforma „Mozabook“ ir „Microsoft 365“ integruotomis programomis, kurių pagalba pasiruošimas pamokoms ir jų vedimas gali būti patogus ir šiuolaikiškas.

Supažindinome su sprendimu gerinančiu mokinių dėmesio sutelkimą, kuris labiau įtraukia ir padeda geriau įsiminti – tai interaktyvus stalas „Wingsys“. Ši mokymosi priemonė vaikams yra pelniusi ne vieną tarptautinį apdovanojimą.

Jei manėte, jog 50 prisijungusių įrenginių ir sklandus darbas internete yra neįtikėtinas junginys, tai užtikrinome, jog tai misija įmanoma kartu su „Ciscko Meraki“ tinklo sprendimu! 

O išties unikalioms pamokoms pademontravome „ClassVR“ virtualios realybės sistemą, kuri naudojama švietime suteikia moksleiviams neįtikėtiną patirtį susipažinti su reiškiniais bei objektais, kuriuos pamatyti ar patirti natūraliomis gyvenimo sąlygomis būtų sudėtinga, o mokytojui – pilną klasės valdymą.

PADEDAME TALENTAMS AUGTI

Kaip ir kiekvienais metais, šiemet taip pat turėjome puikią progą parodos metu pristatyti mūsų partnerių kanceliarines naujienas – „Pentel“ permanentinius žymeklius, „Online“ kaligrafijos rinkinius, „Mažojo Princo“ kolekciją, „Casio“ mokslinius skaičiuotuvus ir daugybę kitų prekių, kurios skirtos tiek jauniesiems talentams, tiek pedagogams.

Mūsų tikslas atrinkti ir pasiūlyti jums tik pačias kokybiškiausias ir inovatyviausias kanceliarines, kūrybines ir ugdymo priemones kasdieniam naudojimui.

Daugiau apie parodą MOKYKLA 2019: https://www.litexpo.lt/lt/parodos/mokykla-2019